Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van een bedrijfswoning bij Ruitenveen 17, 7711DG Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van een bedrijfswoning bij Ruitenveen 17, 7711DG Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 30-12-2023Locatie: Ruitenveen 17, 7711DG NieuwleusenZaakomschrijving: het realiseren van een bedrijfswoningZaaknummer: Z/24/712803Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a], Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening [art. 2.1.1.c]Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangenBurgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen.De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraakDit doet u via afspraken.dalfsen.nl/ of bel naar 14 0529. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/24/712803 noemen?U kunt nu nog niet reagerenIn een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend.Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag?Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren.Waarom publiceren wij dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0529 of via omgevingsloket@dalfsen.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/24/712803 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 10-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nieuwleusen
  2. gmb-2024-12668

Gerelateerde berichten