Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw bij Oosteinde 12, 7711BX Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw bij Oosteinde 12, 7711BX Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 31-10-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen:Kenmerk: Z/23/707908Verzenddatum besluit:Locatie: Oosteinde 12, 7711BX NieuwleusenProjectomschrijving: het realiseren van een aanbouwProcedureAfhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing:• de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of;• de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden.De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Kwaliteit, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 08-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen denieuwleusen
  2. gmb-2023-468476

Gerelateerde berichten