GewichtCoach Wendy

GewichtCoach Wendy is een Personal trainer gelegen aan Oosteinde 80 in Nieuwleusen.

Meer informatie over GewichtCoach Wendy in Nieuwleusen

Gewichtcoach biedt persoonlijke begeleiding bij het behalen van je streefgewicht. Ze geven een op maat gemaakt voedingsadvies en helpen je met een trainingschema. Als je net een stapje verder wilt gaan en harder wilt trainen, kun je kiezen voor personal training. Dit zorgt ervoor dat je meer vooruitgang boekt. Daarnaast biedt Gewichtcoach ook Energy Controle, een wetenschappelijk getest systeem dat inzicht geeft in je ademhaling en helpt bij structurele verbetering. Ze bieden ook begeleiding op het gebied van leefstijl, voeding en beweging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Dalhuisen via wendy@gewichtcoach.com of 06 - 200 80 444. Gewichtcoach is gevestigd aan Oosteinde 807711 BZ in Nieuwleusen.

Wil je weten wat GewichtCoach Wendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GewichtCoach Wendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GewichtCoach Wendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GewichtCoach Wendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar GewichtCoach Wendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GewichtCoach Wendy

Bezoekers bekeken ook