Gerrits Lijmwerken

Gerrits Lijmwerken is een Metselaar gelegen aan Westeinde 112 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Gerrits Lijmwerken in Nieuwleusen

Gerrits Lijmwerken is een modern aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het verlijmen van kalkzandsteen en cellenbeton. Ze hebben ervaring in het verlijmen van kalkzandsteenblokken en het plaatsen van kalkzandsteen elementen met behulp van moderne lijmkranen. Hoewel de meeste projecten zich in Noord-Oost Nederland bevinden, bedienen ze het hele land vanuit hun thuisbasis in Nieuwleusen. Samenwerking en overleg met opdrachtgevers zijn belangrijke speerpunten voor het bedrijf, wat hun reputatie als stabiele en betrouwbare partner in het vakgebied heeft bewezen. Als u vragen heeft, een vrijblijvende offerte wilt of gewoon nieuwsgierig bent naar het bedrijf, neem dan gerust contact op.

Wil je weten wat Gerrits Lijmwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerrits Lijmwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerrits Lijmwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerrits Lijmwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Gerrits Lijmwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerrits Lijmwerken

Bezoekers bekeken ook