Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunnin voor het tijdelijk plaatsen van een woonunit bij Oosteinde 14, 7711BX Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunnin voor het tijdelijk plaatsen van een woonunit bij Oosteinde 14, 7711BX Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 11-01-2024 Locatie: Oosteinde 14, 7711BX Nieuwleusen Zaakomschrijving: het tijdelijk plaatsen van een woonunit Zaaknummer: Z/24/713610 Activiteiten: DSO-activiteiten Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraak Dit doet u via afspraken.dalfsen.nl/ of bel naar 14 0529. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/24/713610 noemen? U kunt nu nog niet reageren In een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend. Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag? Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren. Waarom publiceren wij dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0529 of via omgevingsloket@dalfsen.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/24/713610 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 17-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nieuwleusen
  2. f559eff9c234ad03ee80768955fe60af

Gerelateerde berichten