de zwolsche bazaar

de zwolsche bazaar is een Meubelwinkel gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 21 in Nieuwleusen.

Meer informatie over de zwolsche bazaar in Nieuwleusen

De Zwolsche Bazaar is een woonwinkel in Nieuwleusen met een ruime keuze aan meubels, bedden, woondecoratie, verlichting en bloemstukken. Hoewel de fysieke winkel beperkte ruimte heeft om alles uit te stallen, is de webshop goed gevuld en biedt het de gehele assortiment aan. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via de chat of email. Het nieuwe adres van de winkel is Burg backxlaan 21 in Nieuwleusen. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De winkel is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag.

Wil je weten wat de zwolsche bazaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de zwolsche bazaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de zwolsche bazaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de zwolsche bazaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar de zwolsche bazaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de zwolsche bazaar

Bezoekers bekeken ook