De Chinese Muur

De Chinese Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Oosteinde 35 in Nieuwleusen.

Meer informatie over De Chinese Muur in Nieuwleusen

Voor groepen van minimaal 15 personen biedt het restaurant een cateringmenu aan voor €21,00 per persoon. Het menu bevat gerechten zoals mini loempia's, saté, babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy, geroosterd speenvarken, cha siew, koe loe yuk, spareribs met peper en kruiden, yu hsiang en sam sie. Daarnaast zijn er ook gerechten met kip, varkensvlees en rundvlees, zoals kip met zwarte bonen saus. Bij het menu zijn nasi en bami inbegrepen. Het is vereist om de catering een dag van tevoren te bestellen en om van tevoren te reserveren. Voor vragen of speciale verzoeken kan er gebeld worden naar het restaurant. Het webdesign van de website is verzorgd door Retouch en de copyright loopt van 2013 tot 2023.

Wil je weten wat De Chinese Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Chinese Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Chinese Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Chinese Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar De Chinese Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Chinese Muur

Bezoekers bekeken ook