CoRunning Voeding & Beweging

CoRunning Voeding & Beweging is een Gezondheidsclub gelegen aan Roede 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over CoRunning Voeding & Beweging in Nieuwleusen

Corunning is een plek waar je terecht kunt voor coaching op het gebied van een gezonde leefstijl met voeding en beweging die bij jou past. Corina Vrieling is een gecertificeerde gewichtsconsulente en begeleidt mensen naar een gezonder gewicht zonder dat er een dieet aan te pas komt. Ze biedt gratis kennismakingsgesprekken aan. Daarnaast helpt ze ook mensen die in de overgang zijn, waarbij het lichaam verandert vanaf de leeftijd van 40 jaar. Ook hiervoor is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk. Het is eenvoudig om je online aan te melden voor de diensten van Corunning. Daarnaast bieden ze ook powerwalking sessies aan, waarbij je actief en stevig wandelt en tussendoor spierversterkende oefeningen doet. Je kunt op de website ook het laatste nieuws en ervaringen van voorgangers lezen.

Wil je weten wat CoRunning Voeding & Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CoRunning Voeding & Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CoRunning Voeding & Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CoRunning Voeding & Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar CoRunning Voeding & Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CoRunning Voeding & Beweging

Bezoekers bekeken ook