Close Up Fotografie

Close Up Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Rollecate 65-16 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Close Up Fotografie in Nieuwleusen

Martine Bisschop is een enthousiaste en gepassioneerde fotografe die gespecialiseerd is in portretfotografie. Ze is altijd op zoek naar bijzondere en mooie momenten en probeert haar modellen op een sprekende manier vast te leggen. Haar focus ligt op het op het juiste moment vastleggen van de juiste emotie. Martine hecht veel waarde aan een ongedwongen sfeer, zodat het model zichzelf kan zijn en ze de mooiste reportages kan creëren. Ze is nieuwsgierig naar het model en het verhaal achter de foto, wat zorgt voor een persoonlijke aanpak. Naast portretfotografie heeft Martine ook ervaring met product- en bedrijfsfotografie. Ze heeft haar portfolio in de afgelopen jaren flink uitgebreid en heeft foto's gemaakt voor catalogi, websites en webshops.

Wil je weten wat Close Up Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Close Up Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Close Up Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Close Up Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Close Up Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Close Up Fotografie

Bezoekers bekeken ook