Het buiten behandeling stellen de aanvraag van een exploitatievergunning voor Sephora VOF, Weth.Nijboerstraat 1A 7711AM Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het buiten behandeling stellen de aanvraag van een exploitatievergunning voor Sephora VOF, Weth.Nijboerstraat 1A 7711AM Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 08-01-2024 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag om een exploitatievergunning op grond van artikel 4:5 van de Algemene Wet Bestuursrecht buiten behandeling gesteld: Kenmerk: Z/23/710979 Verzenddatum besluit: 08-01-2024 Locatie: Weth.Nijboerstraat 1A 7711AM Nieuwleusen Projectomschrijving: het aanvragen van een exploitatievergunning Sephora VOF Bezwaar Bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u bezwaar maken. Zorg er voor dat de gemeente Dalfsen uw bezwaarschrift ontvangt binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verstuurd. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: - uw naam, adres en telefoonnummer; - een duidelijke omschrijving tegen welk besluit u bezwaar maakt. U kunt bijvoorbeeld de datum en ons kenmerk van het besluit noemen of een kopie meesturen; - de reden waarom u bezwaar maakt; de datum en uw handtekening. Het bezwaarschrift moet u indienen bij de burgemeester van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Bezwaar indienen kan ook digitaal via www.dalfsen.nl/bezwaar-maken. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het team Openbare Orde via telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: exploitatievergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 11-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen denieuwleusen
  2. c7683da5d1c9efdaa19ff1edcf48f5fe

Gerelateerde berichten