Bouwmeester vloeren

Bouwmeester vloeren is een Woonwinkel gelegen aan Rollecate 3e in Nieuwleusen.

Meer informatie over Bouwmeester vloeren in Nieuwleusen

Bouwmeester BV is een bedrijf dat in 2013 is opgericht en gespecialiseerd is in vloeren en meubels. Ze hebben twee professionele websites, onlinevloerenspecialist.nl en venturadesign.nl, waarop ze hun producten verkopen. Deze websites worden ondersteund door andere websites zoals plinten.com en ondervloeren.be. Alle producten die te vinden zijn op OnlineVloerenSpecialist zijn ook te bekijken in hun fysieke showroom in Nieuwleusen. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan PVC- en laminaatvloeren, ondervloeren, plinten, deurlijsten, profielen en deurmatten. Bouwmeester staat bekend om hun gemoedelijke sfeer, kennis van zaken en professionele aanpak. Ze zijn gestopt met het installeren van vloeren om zich meer te kunnen concentreren op hun producten en service. Dankzij de opkomst van click (PVC) vloeren en de eenvoudige montage-instructies op hun website is het voor doe-het-zelvers steeds makkelijker om hun producten te plaatsen. Daarnaast hebben ze ook een website genaamd VenturaDesign waarop ze een uitgebreid assortiment moderne design meubelen aanbieden. De meubels zijn uniek, modern en vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Als het geleverde product niet naar wens is, kan het binnen 30 dagen geretourneerd worden. Bouwmeester biedt ook een klantenservice aan voor vragen en advies.

Wil je weten wat Bouwmeester vloeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwmeester vloeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwmeester vloeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwmeester vloeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Bouwmeester vloeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwmeester vloeren

Bezoekers bekeken ook