Beheerland

Beheerland is een Computerservice gelegen aan Wethouder Prinsstraat 24 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Beheerland in Nieuwleusen

Het Automatiseringshuis is een full service bedrijf dat al meer dan negentien jaar actief is in de automatisering. Ze zijn gespecialiseerd in migraties naar Microsoft 365 en bieden proactief systeembeheer aan tegen een vast bedrag per pc. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor aanschaf, onderhoud, advies en licenties van Microsoft 365. Ook bieden ze verschillende partners aan voor het hosten van uw eigen servers in de cloud. Het Automatiseringshuis neemt alle zorg voor automatisering uit handen en heeft een locatie in Nieuwleusen. Voor contact kunt u bellen naar 0529-484845 of mailen naar info@hetautomatiseringshuis.nl. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 12:30 uur. Storingen kunnen ook gemeld worden. Het bedrijf is gevestigd aan de Jagtlusterallee 16 in Nieuwleusen, met BTW-nummer NL864781866B01 en KvK-nummer 88796299. De privacy van klanten wordt gerespecteerd en de website bevat een sitemap.

Wil je weten wat Beheerland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beheerland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beheerland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beheerland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Beheerland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beheerland

Bezoekers bekeken ook