Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een wagenloods bij Meeleweg 14, 7711EM Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een wagenloods bij Meeleweg 14, 7711EM Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 18-12-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen: Kenmerk: Z/23/711870 Verzenddatum besluit: Locatie: Meeleweg 14, 7711EM Nieuwleusen Projectomschrijving: het bouwen van een wagenloods Procedure Afhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing: • de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of; • de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Kwaliteit, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nieuwleusen
  2. b206e370bcf2d2ef8468ccfd0554cac2

Gerelateerde berichten