B&B Buitenplaats Ruitenveen

B&B Buitenplaats Ruitenveen is een Bed & Breakfast gelegen aan Ruitenveen 1 in Nieuwleusen.

Meer informatie over B&B Buitenplaats Ruitenveen in Nieuwleusen

Buitenplaats Ruitenveen is een Bed and Breakfast en vakantieverblijf in Nieuwleusen. De eigenaren, Ben en Liedia van den Berg, hebben de boerderij en de jongvee stal omgebouwd tot accommodaties. In 2018 begonnen ze met Het Achterhuis als Bed and Breakfast en in 2020 volgde De Stal. In 2021 is De Boerderij toegevoegd en in 2022 is de voormalige paardenstal omgebouwd tot een privé Logeerkamer. Tijdens het verblijf staat het welzijn van de gasten voorop en de eigenaren zijn beschikbaar wanneer nodig. Op het erf zijn geiten, kippen, koeien en een kat te zien. Buitenplaats Ruitenveen voorziet grotendeels in hun eigen energie met behulp van zonnepanelen, zonneboilers, een aardwarmtepomp en een luchtwarmtepomp. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving met fietsroutes en een bezoek brengen aan Museum De Fundatie.

Wil je weten wat B&B Buitenplaats Ruitenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Buitenplaats Ruitenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Buitenplaats Ruitenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Buitenplaats Ruitenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar B&B Buitenplaats Ruitenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Buitenplaats Ruitenveen

Bezoekers bekeken ook