Aanvraag exploitatievergunning voor het aanvragen van een exploitatievergunning Sephora VOF, Weth.Nijboerstraat 1A, 7711AM Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag exploitatievergunning voor het aanvragen van een exploitatievergunning Sephora VOF, Weth.Nijboerstraat 1A, 7711AM Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 06-12-2023 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag om een evenementenvergunning op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) ontvangen: Kenmerk: Z/23/710979 Verzenddatum besluit: Locatie: Weth.Nijboerstraat 1A, 7711AM Nieuwleusen Projectomschrijving: het aanvragen van een exploitatievergunning Sephora VOF Procedure De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing met een beslistermijn van maximaal 8 weken. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: exploitatievergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nieuwleusen
  2. 4dacbfc2b3d31f6f30d75d63b5cfbf4b

Gerelateerde berichten